Sunday 23 March 2014

CARA BANCUH ESP



"macamana nak bancuh ESP ni?" 
  
ESP adalah suplemen protein soya yang didatangkan dalam bentuk serbuk. Ia perlu dibancuh untuk menikmati kebaikannya. Tetapi, tahukah anda cara sebenarnya membancuh ESP?


Protein adalah sangat sensitif terhadap haba. Suhu yang tinggi boleh memusnahkan amino asid perlu sehingga 50%. Jadi dimanakah semua khasiat yang kita mahukan jika kita telah  memusnahkan separuh dari kebaikan ESP semasa membancuhnya? 

Kerana itu ESP TIDAK BOLEH sama sekali dibancuh dengan air panas. Sebaiknya gunakan air sejuk atau suam untuk membancuh ESP kegemaran anda.

Jadi, bayangkan protein dari sumber daging dan ayam yang perlu melalui proses memasak dibawah suhu yang tinggi? Sebab itu anda perlukan ESP untuk menampung keperluan protein anda. Jangan tak tahu, kekurangan asid amino perlu boleh membantutkan perkembangan otak dan badan.



BERMINAT MENCUBA ESP SHAKLEE ? 
Sekarang ada promosi tau. BUY 6 FREE 1 MARCH '14  
Nak tahu lebih lanjut? Jangan segan jangan malu, bertindak cepat sebelum kehabisan stok!
Dapatkan ESP Shaklee dari kami dan berpeluang mendapat e book resepi istimewa ESP dari kami secara PERCUMA.
*Anda juga berpeluang mendapat hadiah istimewa.*

* tertakluk kepada terma dan syarat.Hubungi kami untuk keterangan lanjut.


Hubungi kami 0199765052 (sms / whatsapp)   
Facebook : Hafizah Ibrahim
Please <SHARE> <LIKE>  Suplemen_Untuk_semua
Jika anda mahukan update terkini, info menarik dan peluang menyertai pertandingan dengan hadiah yang lumayan, sila LIKE fanpage kami, tq :)


No comments :

Post a Comment